Zwerfkat in Le(u)ven

Zwerfkat in Le(u)ven, waar geborgenheid ZENtraal staat

Zwerfkat in Le(u)ven

Zwerfkat in Le(u)ven

Grotestraat 34
3118 Werchter

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0497 65 57 35

Oprichtingsjaar:
2014

Actiedomein:
Dieren

Regio:
Vlaams BrabantBestel een Goodgift

Zwerfkat in Le(u)ven, waar geborgenheid ZENtraal staat

Zwerfkat in Le(u)ven verzorgt het zwerfkattenbeleid in het Leuvense in opdracht van én samen met de Stad Leuven.

Zwerfkat in Leuven werd opgericht in 2014. Sindsdien hebben ze meer dan 2000 katjesvan het straatleven gered in het Leuvense. Door je aankoop steun je voor 100% het noeste werk van de vrijwilligers. Je kan er prat op gaan dat jouw bestelling wel degelijk een verschil uitmaakt. De aankoop van vaccins, papflesvoeding voor de kittens, sterilisatie van de mamapoezen, dierenartskosten voor de genezing van zieke diertjes. Noem maar op. Het kost handenvol geld en daarvoor hebben zij jouw steun via deze weg meer dan ooit nodig. Hartelijk dank!

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: