VZW Doorgeefluik Hoogstraten Noord

Een noodzaak in moeilijke tijden

VZW Doorgeefluik Hoogstraten Noord

VZW Doorgeefluik Hoogstraten Noord

Onze Lieve Vrouwstraat 5
2328 Hoogstraten

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
0497 35 62 55

Oprichtingsjaar:
2021

Actiedomein:
Armoedebestrijding

Regio:
AntwerpenBestel een Goodgift

Een noodzaak in moeilijke tijden

Wij voorzien kansarme mensen uit onze regio van gratis food en non food.

Wij zijn een vereniging van een 20 vrijwilligers die food en non food dagelijks gratis inzamelen en gratis verdelen. Dit voor de kansarme mensen uit de gemeente en stad die ons erkennen als officiële organisatie. De sociale dienst van Rijkevorsel en Hoogstraten kennen ons onze gebruikers toe die wij voorzien van onze goederen.

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: