WWF Belgium

Together Possible!

WWF Belgium

WWF Belgium

Boulevard Emile Jacqmain 90
1000 Bruxelles

E-mailadres - Website

Telefoonnummer:
02340920

Oprichtingsjaar:
1966

Actiedomein:
Dieren, Milieu & Natuur

Regio:
InternationaalBestel een Goodgift

Together Possible!

De missie van WWF is de achteruitgang van de leefomgeving op onze planeet een halt toeroepen en aan een toekomst te bouwen waarin de mens in harmonie met de natuur leeft.

Er bestaan oplossingen en WWF bewijst al meer dan 60 jaar dat het mogelijk is om verandering mogelijk te maken: een einde maken aan stroperij, natuurlijke landschappen herstellen, mentaliteiten veranderen, overal ter wereld en in België. De bescherming van bedreigde diersoorten en gebieden is de grootste uitdaging van de eeuw. Laten we samen het verschil maken!

Over ons

Benieuwd naar de organisatie achter Goodgift?

In 2012 richtte een team van vrijwilligers Goodgift op. Zij wilden het geven aan goede doelen stimuleren en het aantal nutteloze cadeaus verminderen. In 2019 namen wij, een nieuw team, het beheer van de website over en gaven we haar een gloednieuwe look!

Elk goed doel kan gratis deel uitmaken van Goodgift. Van de kleine vzw om de hoek tot de grote organisatie waarbij je elk jaar met een actie helpt. We werken op vrijwillige basis en alle donaties worden rechtstreeks doorgestort naar het gekozen goed doel.

Meer weten?

Hoe werkt het?

Wat is een Goodgift en hoe schenk je er één?

Een Goodgift is een cadeaubon waarbij de ontvanger het bedrag doneert aan een persoonlijke gekozen goed doel – een organisatie die hem/haar nauw aan het hart ligt.

Een Goodgift aankopen kan volledig gratis door te kiezen voor een digitale bon. Geef je toch liever een mooi aandenken? Dan kan dat ook! Kies het aantal en het bedrag, vul je gegevens in en wij bezorgen jouw Goodgift. Schenk deze aan de gelukkige ontvanger en zij/hij doneert het bedrag aan een persoonlijk gekozen goed doel.

Ik bestel een goodgift

Oeps! Je browser wordt niet ondersteund!

Je browser (Internet Explorer 11) is verouderd

Met een verouderde browser kan je onze website helaas niet goed gebruiken. Voor de beste ervaring raden we je aan om over te stappen.

Ondersteunde browsers

Download de nieuwste versie van je favoriete browser: